Kártyajátékok Vásárlása

Ha valamelyik itt található kártyajáték felkeltett az érdeklődésed, akkor azt a Játékok247.hu webárház kártyajátékok részlegén meg is vásárolhatod. Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan tedd fel a hozzászólásoknál.

Címkék

HTML doboz

 

2015.06.26. 11:02 hellozsozso

A mahjong

Ha már a sudoku-ról szót ejtettünk, akkor nem szabad elmenni a másik szintén nagyon népszerű online játék,a majhong mellett sem. A játék múltja sokkal régebbre nyúlik vissza, mint azt sokan gondolnák, mert Kínában már a középkorban aktívan mahjongoztak és ez a mai is így van.

mahjong-jatekok.jpg

Az online mahjong játékok abban tér leginkább az offline verziótól, hogy itt nem 2-3-4 ember játssza egymással, hanem egyedül játszunk és az "ellenfél" pedig az a tábla, amit a számítógép felépített nekünk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kartyajatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr837535304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása