Kártyajátékok Vásárlása

Ha valamelyik itt található kártyajáték felkeltett az érdeklődésed, akkor azt a Játékok247.hu webárház kártyajátékok részlegén meg is vásárolhatod. Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan tedd fel a hozzászólásoknál.

Címkék

HTML doboz

 

2015.06.11. 20:52 hellozsozso

A sudoku egy jó kis online logikai játék

Mint ahogy a címben is látható a sudoku egy nagyon jó kis online logikai játék, így nem meglepő, hogy ennyire sokan szeretnek vele játszani. Eredetileg a huszadik százas második felében jelent meg, pedig a szabályai elég egyszerűek. Adott egy 9x9 négyzetből álló jó nagy négyzet és benne 3x3-as egységekre van osztva a terület. Itt kell elhelyezni a számokat 1-től 9-ig, úgy, hogy ne ütközzenek egymással. Az online sudoku játékok mellett a játék a világ kézzel foghatóbb felében is elég népszerű, hiszen rengeteg napilapban és magazinban lehet találkozni vele.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kartyajatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr207535280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása