Kártyajátékok Vásárlása

Ha valamelyik itt található kártyajáték felkeltett az érdeklődésed, akkor azt a Játékok247.hu webárház kártyajátékok részlegén meg is vásárolhatod. Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan tedd fel a hozzászólásoknál.

Címkék

HTML doboz

 

2015.07.13. 15:12 hellozsozso

Kártyajátékok szabályai

Egy nagyon jó kis oldalt vagy írást találtam a Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) honlapján, ahol tizenhét kártyajáték szabályzata olvasható. A kártyák között vannak ismertebbek is, mint pl Makaó, Rablórömi vagy Kanaszta, de sok játékról nem igen hallottam vagy ha egyes régi emlékeimbe előjönnek a szabályukról akkor se tudnék egy szót se mondani. Ilyen pl a Svindli, ami tök ismerős, de nem tudom hova tenni, pedig lehet francia és magyar kártyával is játszani. Tehát nagyon jó kis oldal a Kártyajátékok szabályai Kisokos, amit érdemes olvasgatni a kártyát kedvelőknek.

1 komment

Címkék: kártya


A bejegyzés trackback címe:

https://kartyajatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr987622496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kodicsek3 · http://webmestersalgotarjan.blog.hu/ 2018.04.17. 23:34:08

Hiányzik onnan a német fajer szabályai. Én írtam egyet, ha valaki meg szeretné tanulni, elég egyszerű kártyajáték. Itt olvashatjátok: kartya.netvarazs.hu/fajer/fajer_szabalyok.php
süti beállítások módosítása